2018 RV-Dreams Boondocking Rally - March 5 - 12, 2018 in Quartzsite, Arizona.
SOLD OUT!!

2018 RV-Dreams Reunion Rally - March 27 - April 1, 2018 in Pahrump, Nevada
Registration Is Now Open!! Click Here To Get More Information & To Register

2018 RV-Dreams Spring Educational Rally - April 23 -29, 2018 in Pahrump, Nevada
Spots Still Available!! Click Here To Get More Information & To Register

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: active- board acting funny? 9-11-14


RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:
active- board acting funny? 9-11-14


Seems that the recent posts tab is not working as of last night.

it keeps going back to the main forum page.

ideas?  eta to repair?

 



__________________

--------MitchB----------

The formerly silent and lurkier half of CherylbRV, but now on his own ID, and now ONTHEROAD...

 



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 91
Date:

I am not having any trouble with recent posts


__________________

Cindi



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 1251
Date:

Very weird. It's working fine on my tablet via the browser, but still not on the pc.

__________________

Cheryl B. in her new RV

(well, not new any more! Full timing since 6/25/14)

2008 DRV MS 36TKBS3 (the CoW: Castle on Wheels), 2005 Ford F550 hauler (the Bull)

My blog is http://mitcheryl-rv-journey.blogspot.com/

My business: www.AZAdminSolutions.com



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

cherylbrv wrote:

Very weird. It's working fine on my tablet via the browser, but still not on the pc.


 More info.

Working ok in Chrome, but not in Mozilla (firefox) for EITHER of us.

what changed?  we log in on different machines, 



__________________

--------MitchB----------

The formerly silent and lurkier half of CherylbRV, but now on his own ID, and now ONTHEROAD...

 



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 289
Date:

I wonder if Mozilla might be the problem because my husband has been using only Chrome for some months and I just switched totally over to it last week since I was having weird problems on Mozilla. I haven't had problems here though but could be time of day maybe.

__________________

Cathy, Alfred, Andrew & Rinnie/Yellow Dog/Sparky

Theme Song:  "Born To Be Alive"

 

 

 



Host

Status: Offline
Posts: 1113
Date:

Cheryl & Mitch,

I have opened a Support Ticket for your issue.  No one else is reporting the issue at this time.  I may need to request more information from you later to see if we can get the problem resolved.



__________________


RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 5059
Date:

Howard,

I use Mozilla's FIrefox almost exclusively, but I seldom ever use the "Recent Post" feature.  When I do after someone has mentioned the problem, specifically Jack Mayer and now Mitch, it has worked for me.

I'll try to use it more to see if I have problems with Mozilla.

Terry



__________________

Terry and Jo

2010 Mobile Suites 38TKSB3
2008 Ford F450
2014 Ford Expedition 4X4 as Tag-along or Scout

Two minor works in progess....pictures taken over the years and a webblog:

Our photos on Smugmug

Ignoring the Barking Dogs  -  Terry's Blog



Host

Status: Offline
Posts: 1113
Date:

Hey Mitch & Cheryl,

Here is what support sent back to me:

Hi Howard,

It sounds like something on their computer, perhaps internet security or
possibly a browser addon may be interfering. I haven't yet been able to
duplicate myself using Mozilla Firefox (latest version), which also
suggests that it may be something on their computers.

Can you ask them to also try viewing the forum in a private browsing tab
in Firefox (hotkey CTRL+SHIFT+P), and attempting to go to Recent Posts?
If that works it is more likely a browser addon.

Can you also ask them if they are using internet security in some
capacity?

Cheers,

Jeff
Sparklit Support

Try the private browsing tab as suggested and let us know what internet security you are using.



__________________


RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

Howard wrote:

Hey Mitch & Cheryl,

Here is what support sent back to me:

Hi Howard,

It sounds like something on their computer, perhaps internet security or
possibly a browser addon may be interfering. I haven't yet been able to
duplicate myself using Mozilla Firefox (latest version), which also
suggests that it may be something on their computers.

Can you ask them to also try viewing the forum in a private browsing tab
in Firefox (hotkey CTRL+SHIFT+P), and attempting to go to Recent Posts?
If that works it is more likely a browser addon.

Can you also ask them if they are using internet security in some
capacity?

Cheers,

Jeff
Sparklit Support

Try the private browsing tab as suggested and let us know what internet security you are using.


 

OK.  Tried in a private browsing tab, tried recent posts, same problem.

browser add ins shown on my pc, in next slide.

ad-block plus and noscript are disabled on rv-dreams.activeboard.com (or whitelisted)

Current add-ons's Mitch PC



__________________

--------MitchB----------

The formerly silent and lurkier half of CherylbRV, but now on his own ID, and now ONTHEROAD...

 



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 250
Date:

This may be too simple, but did you try clearing all cookies and then reboot?



__________________

Gene & Eileen

 



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 1251
Date:

I did. It's working on IE and my tablet, so must be a Mozilla problem.

__________________

Cheryl B. in her new RV

(well, not new any more! Full timing since 6/25/14)

2008 DRV MS 36TKBS3 (the CoW: Castle on Wheels), 2005 Ford F550 hauler (the Bull)

My blog is http://mitcheryl-rv-journey.blogspot.com/

My business: www.AZAdminSolutions.com



Host

Status: Offline
Posts: 1113
Date:

Cheryl & Mitch,

They are asking me what version of Mozilla you are using and what internet security (i.e. Norton, McAfee, Kaspersky, etc.) if any.



__________________


RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

I am on Mozilla, 32.0, Cheryl was about to upgrade to that.

it is working for me in chrome, and for cheryl on mozilla.

using avast 2014.09.0.2021  140913-1 (guess those are the files).

I pasted my current add-in's, and verified adblock and noscript were turned off for site



__________________

--------MitchB----------

The formerly silent and lurkier half of CherylbRV, but now on his own ID, and now ONTHEROAD...

 



RV-Dreams Family Member

Status: Offline
Posts: 1251
Date:

I am on Firefox 32.0.1. Correction - it works in Internet Explorer, NOT in Mozilla.

__________________

Cheryl B. in her new RV

(well, not new any more! Full timing since 6/25/14)

2008 DRV MS 36TKBS3 (the CoW: Castle on Wheels), 2005 Ford F550 hauler (the Bull)

My blog is http://mitcheryl-rv-journey.blogspot.com/

My business: www.AZAdminSolutions.com



Host

Status: Offline
Posts: 1113
Date:

Latest reply from Support:


OK this is a tough one, but this doesn't seem to be a bug with
ActiveBoard. As I cannot duplicate it to test, I would strongly
recommend that they consider following things depending on how critical
the issue is to them:

1. If possible, using Chrome or IE would require the fewest number of
additional steps (since it already is known to work properly).
2. If Firefox is preferred, try disabling all internet security and test
again in private browsing with no addons.
3. Optionally, it might be sufficient to reinstall Firefox.
4. If still having issues, as a last resort... attempt to boot into safe
mode with internet and test again.

If none of those help,  I'm not sure that I have any additional
suggestions to try at the moment.

Cheers,

Jeff
Sparklit Support



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us